lördag 29 augusti 2009

DebutVideo från RazOne & Splinter

Pressmeddelande:

Idag släpper Splinter och RazOne (grabbarna bakom bandet Stockholm Boogie) sin video "Tjena Stumpan!". Duon kör smart, svensk perspektivrap och i låten skojjar man med stureplansdunk och silikonbabes med glimten i ögat och blöjan på stjärten. Killarna i duon har ätit sig mätta på krogliv och pumpade operationsbröst - i låten "Tjena Stumpan!" försöker de hitta det nya perspektivet. Med bevisad framgång - "Tjena Stumpan!" refuserades i årets Stapelfestival med hänvisning till just "vågade, opassande texter".

Splinter (Niklas Grahn) är videons regissör och producent, han producerade senast Afasi & Filthys musikvideo "Sverigetrotters" tillsammans med Jonatan Kruse.

Sedan April 2009 är bandet signade av filmbolaget Edinim Produktion AB.

-Vi lever i en ny medial värld där gränserna mellan konstformerna suddas ut, säger VD:n och regissören Jonatan Kruse som inte ser några konstigheter med att ett filmbolag har en rapduo som affischnamn. Att göra Spliter och RazOne till vårt varumärke kändes självklart, eftersom grabbarna i duon har en klockren känsla för vad som händer och kommer.

Info och pressbilder på Edinim

Se "Tjena Stumpan!" på RazOne ft Splinter - Tjena Stumpan (VIDEO)

Myspace: Stockholm Boogies Myspace

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar